• bloem-4-kleiner.jpg

Zie voor meer voorbeelden het pulldownmenu onder ‘foto’s’

Fotopagina van Kees Vermeer

Als ik een thema voor mijn foto’s moet benoemen, is dat ongetwijfeld ‘schoonheid in het alledaagse’. Kijk om je heen en zie de dingen die er zijn. Fotografie is bij uitstek geschikt om daaraan vorm te geven en dat vast te leggen. Als je fotografeert, ben je aandachtig bezig met de omgeving. Je ziet patronen, details, kleuren en vormen die je eerst misschien niet zag en waar je aan voorbij liep. Met een foto licht je iets uit zijn omgeving en richt je er specifiek de aandacht op. Dat kan verrassende effecten opleveren! Je kunt de opname achteraf ook nog bewerken. Dit digitale tijdperk levert daarvoor talloze mogelijkheden.

Zonder diepgaande achterliggende gedachten, wil ik foto’s maken die mooi en leuk zijn om te zien. Of dat nu van bloemen is, een verlaten plein, een schaduwspel of een patroon van kerkbanken... het gaat steeds om de foto, de uitstraling en de sfeer.

Ik hoop dat je geniet van mijn foto's!

Onder het kopje 'foto's' hierboven kun je de keuze maken voor kleuren- of zwart-witfoto's. Er staan ook foto's van mijn reis door Marokko, in april 2008. Via de knop 'home' kom je terug bij de beginpagina en de teksten.

©2008-2019 Kees Vermeer [colofon]