Hier kunt u meer lezen over recente opdrachten

Voor de Hersenstichting interview ik regelmatig onderzoekers voor het Hersen Magazine. Recent interviewde ik prof. dr. Michel Ferrari over migraine en schreef ik een algemeen artikel over vermoeidheid bij hersenaandoeningen.

Uitgeverij BPM Medica geeft magazines uit over onder andere medische oncologie en hematologie. Recent schreef ik artikelen over de nieuwe richtlijn Mammacarcinoom, en over de diagnostiek en behandeling van het zeldzame cutane T-cel lymfoom.

De firma Roche in Woerden organiseert elk jaar een discussiebijeenkomst met vertegenwoordigers van patiëntenverenigingen. Daarvan schrijf ik een verslag. De meest recente bijeenkomst ging over de rol van patiëntenverenigingen in de toekomst.

Uitgeverij Van Zuiden Communicatie publiceert magazines voor o.a. internisten, oncologen, longartsen, urologen, hematologen en gastro-enterologen. Recent schreef ik artikelen over o.a. de ontwikkeling van een patiëntenportaal in het LUMC, over de nieuwe richtlijn Multiple Myeloom, en over hersenmetastasen bij longkanker.

Het bedrijf Skills Meducation, specialist in medische trainings- en simulatiematerialen, brengt de nieuwsbrief LIFE-line uit. Daarin staan interviews en productnieuws. Ik schrijf daarvoor de artikelen.

Uitgeverij Mediaplanet maakt bijlagen die worden verspreid bij landelijke dagbladen. Recent werkte ik mee aan bijlagen over medische innovatie, smart industry en reuma.

Voor uitgeverij Jaap schreef ik een artikel over burn-out bij medisch specialisten.


mijn foto’s

contact

Kees Vermeer
journalist / tekstschrijver
M 06-16708129
e

©2008-2020 Kees Vermeer [colofon]